Hímzőprogramok készítése

Hímzőprogramok készítése

 

Cégünk tevékenysége, a hímzőprogram készítés azoknak jelent tökéletes megoldást, akik igényes hímzett termékeket szeretnének előállítani, de nem kívánnak a programozás rejtelmeiben elveszni.

 

A komplex számítógépes tervezőrendszerrel előállított program formátuma megfelel a hazai piacon megtalálható hímzőgépek legnagyobb részének, kivéve a régebbi típusú lyukkártyás berendezéseket.

 

A kész software-t, kívánt adathordozón, vagy e-mailen eljuttatjuk Önnek, valamint saját adatbázisunkban is eltároljuk.

 

Archiváló rendszerünk lehetővé teszi az adatvesztések elkerülését, az esetleges későbbi változtatások nyomon követhetőségét és elvégzését.

Természetesen az Ön által megrendelt programot harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

 

A programozás egyszeri költség, a software a megrendelő tulajdonát képezi, és az esetleges más formátumba való konvertálások, méretbeállítások is térítésmentesek.

 

Tervezéskor mindig figyelembe vesszük az aktuális minta sajátosságait, az összes gazdaságossági tényezőt és ennek megfelelően a legoptimálisabb beállításokat és kitöltéseket alkalmazzuk.

 

A hímzés megkönnyítésének érdekében a hímzőprogram mellé készítünk egy munkalapot, mely tartalmazza a színek sorrendjét, az öltések számát, a hímzés idejét, a felhasznált cérnák mennyiségét is.

Ennek eredményeként könnyen tervezhető és kiszámítható az adott munka és annak anyagszükséglete.

 

A textiliparban eltöltött közel 15 éves tapasztalat és technológiai ismeret garantálja, hogy az előállított hímzőprogram biztosan megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.

 

Árajánlatkéréskor, a küldött grafikának egyértelműen tartalmaznia kell annak helyes színeit, szükséges megadni a minta pontos méretét, és hogy milyen alapanyagra készül a hímzés.

(Póló, ing, munkaruha, törölköző, stb...)

 

Ellenkező esetben a pontos árkalkulációt elvégezni nem tudjuk.

 

Kérjen árajánlatot!

 

 

Honlap készítés